Notes de premsa

El Club d’Atletisme València Esports viatja a Birmingham per a disputar la Copa d’Europa de Clubs

 • , ,

El Club d’Atletisme València Esports, com a actual campió de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor en 2017, s’ha classificat, un any més, per a disputar la competició més important del continent a nivell de clubs, que tindrà lloc aquest cap de setmana, els dies 26 i 27 de maig, en la ciutat britànica de Birmingham.

L’equip capitanejat per Rafael Blanquer Alcantud (President) i Rafael Blanquer Ángel (Director Tècnic), aspira a aconseguir una plaça de privilegi en la Copa d’Europa de Clubs, amb un planter d’una qualitat inqüestionable, malgrat les baixes de María Múgica (100 m.t. i relleu 4×100) i de Indira Terrer (200 m. i relleu).

No obstant açò, l’equip valencià que representa a l’atletisme femení espanyol en aquesta competició, posarà en lliça un planter molt competitiu que tindrà, a priori, com a rivals més importants, a les lusitanes del Sporting Club de Portugal, actuals Campiones d’Europa i a les turques del Enka que es presenten amb equips molt reforçats després d’haver realitzat importants fitxatges. Per la seua banda, també caldrà tenir en compte a les amfitriones del Thames Valley Harriers i a les italianes del C.S. Esercito.