Notes de premsa

15K València Oberta al Mar, el primer fons de l’any de la ciutat se celebra este diumenge

 • , , ,

Diumenge que ve 18 de febrer arriba la sisena edició de la 15K València Oberta al Mar. La prova, organitzada pel diari valencià Les Províncies en col·laboració amb diverses associacions i entitats esportives, atrau de nou a milers de runners a la nostra ciutat.

Els participants en el primer gran fons de l’any recorreran 15.000 metres de distància, amb eixida en l’Avinguda del Port i meta en el carrer Eugenia Viñes 22 , en els voltants de l’Hospital de la Malvarrosa. El recorregut discorre per vies com el Passeig de l’Albereda, Blasco Ibáñez, Tarongers, Manuel Candela i Serradora, per a finalitzar la recta final en el Passeig Marítim.

15K València oberta al mar (sexta edició)

El circuit modificarà lleugerament l’estat dels carrers durant el transcurs del recorregut, quedant obert al tràfic immediatament després que els corredors passen per cadascuna de les zones previstes. La prova transcorrerà entre les 9 hores, moment de l’eixida, i les 13:00 hores. Es recomana l’ús de transport públic, ja siga autobús urbà (EMT 963158515), metre (FGV 900461046) o Valenbisi, per a moure’s aqueix dia per la ciutat.

Com a activitats paral·leles a la 15k València Oberta al Mar, a partir del divendres a les 16 hores tindrà lloc en les instal·lacions de la Províncies (Calle Gremis, 1) la tradicional fira del corredor, on els inscrits a la prova podran passar a arreplegar els seus dorsals i la borsa del corredor que facilita l’organització. A més, dins del recinte, hi haurà diversos stands on els assistents podran rebre informació d’interès per a runners. Els dorsals també podran arreplegar-se el mateix dia de la 15K en el punt d’eixida entre les 7 i les 8 del matí. La fira del corredor també estarà oberta al públic durant tot el dissabte.

Al llarg del transcurs del recorregut hi haurà tres punts de avituallamiento, que estaran situats a l’altura dels quilòmetres 5 i 10 del Circuit. Després de finalitzar la prova, els esportistes rebran begudes per a poder reposar forces. A més, hi haurà professionals de la fisioteràpia que atendran als qui ho necessiten.

La 15K València Oberta al Mar s’ha consolidat com el primer gran fons de l’any que se celebra en la nostra ciutat. A més de presentar-se com una oportunitat perfecta per a ultimar l’entrenament per part d’aquells corredors que tenen previst participar el 24 de març en el del Mundial de Mitja Marató 2018.