Notícies

Corre amb el teu gos en la 5ª CAN-RRERA solidària el diumenge en el Bioparc

 • ,

Diumenge que ve, 1 d’octubre, tindrà lloc la cinquena edició de la CAN-RRERA popular en el parc d’animals Bioparc de València. Es tracta d’una carrera especial ja que el corredor no participa en solitari sinó que ha de fer-ho acompanyat pel seu gos.

L’elecció de la data no ha sigut cosa de l’atzar ja que el dia 4 d’octubre se celebra el Dia Mundial de l’Animal i, per açò, l’esdeveniment s’ha situat, des de fa ja cinc anys, en el primer diumenge d’octubre.

La CAN-RRERA sorgeix d’una iniciativa de Bioparc, juntament amb l’Associació per al Respecte i Convivència amb els animals Domèstics i Salvatges (ASRCDYS), com un esdeveniment esportiu compromés amb la naturalesa. El recorregut és de tan sols 3 quilòmetres de distància i els beneficis obtinguts es destinen integrament al  “Projecte: Rhino Dog Squad”, mitjançant la Fundació Bioparc.

El termini per a inscriure’s a la carrera finalitza el dijous 28 de setembre a les 22:00 h. Els interessats  poden inscriure’s a través de la pàgina web www.bioparcvalencia.es . El preu de la inscripció és de 6 euros per persona, encara que també existeix la possibilitat de participar de forma simbòlica amb el que s’ha anomenat ‘Dorsal 0’.

Totes les persones inscrites rebran una samarreta i un mocador, tant per al corredor com per al gos, commemoratius de la seua participació, a més d’una bossa de corredor amb obsequis dels patrocinadors.