Notes de premsa

400 esportistes es citen a València per participar a la quarta prova del Beach Volley Tour Comunitat Valenciana

 • ,

 La instal·lació Vóley Platja de la platja de la Malvarrosa acull els dies 6 i 7 de juliol una competició puntuable per al rànquing nacional

València, 03 de juliol de 2024

El Complex Cultural i Esportiu Petxina ha acollit la presentació de la quarta prova del Beach Volley Tour Comunitat Valenciana 2024, organitzat per la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, puntuable per a rànquing nacional i amb una competició amateur per a acostar el vòlei platja als jugadors i jugadores aficionats.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Rocío Gil, ha participat en l’acte de presentació, acompañada pel president de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, Arturo Ruiz, i el president del Club de Vòlei Platja Beach Bol València, Miguel Sánchez.

La quarta prova del Circuit d’Estiu de Vòlei Platja, que se celebrarà del 6 al 7 de juliol en la Instal·lació de Vòlei Platja València, comptarà, en el seu primer dia de competició, amb una prova autonòmica sub’ 15 amb 45 equips femenins i 24 masculins i un total de 276 esportistes, a més d’un 2×2 mixt.

El diumenge 7 de juliol es celebrarà la competició PRO, tant masculina com femenina, puntuable per al rànquing nacional i amb premis en metàl·lic. 48 parelles competiran per la victòria.

Igual que en l’edició anterior, el Beach Volley Tour Comunitat Valenciana 2024 va arrancar a Alacant i finalitzarà en l’emblemàtica Cala de Finestrat, passant per Castelló després de la realització de la prova a València.