Notes de premsa

4.000 corredors en la 8a Carrera José Antonio Redolat

• , ,

Pablo Alba i Laura Domene s’imposen sobre la pista d’atletisme de l’Estadi del Túria

L’Avinguda Pío Baroja i el barri de Campanar va acollir per tercera vegada en poques setmanes una nova carrera popular, en aquest cas la 8a Carrera José Antonio Redolat, cinquena prova del Circuit de Carreres Caixa Popular de la Ciutat de València, amb prop de 4.000 participants.

El circuit de 5.000 metres homologats per àmplies avingudes amb pocs girs culminava en l’Estadi del Túria, en una pista d’atletisme sobre la qual José Antonio Redolat va rebre en persona als centenars i centenars de corredors i corredores populars.

La prova va reunir els habituals elit locals però també a molts procedents d’altres províncies, atrets per la possibilitat de poder aconseguir una marca homologada en un circuit de 5 km.

En categoria masculina el més ràpid va ser Pablo Alba (Platges de Castelló), amb 14:26”, seguit d’Alberto López (Serrrano CA), amb 14:38”, i de Miguel Guzmán (Fent Camí), amb 14.39. El CD Metasport de Riba-roja va fregar el podi amb fins a cinc corredors a continuació dels tres primers en tot just sis segons de diferència: Borja Añón, Rodrigo Sánchez, Iñaki Rubio, Ferran Josep Belda i Jaume Albarañez.

El CD Metaesport va aconseguir pujar al podi, en canvi, en categoria femenina, amb Laura Domene vencedora amb un crono de 16:16”. Segona va ser la seua companya Alicia Álvarez, amb 16:51”, i tercera María José Casinos (Redolat Team), amb 17:44”.