Notícies

20é Aniversari del Club d’Hoquei Xaloc i Dia del Club

 • ,

El diumenge 23, davall un forta calor, el CH Xaloc va celebrar el seu anual “Dia del Club” en el que es van donar cita bon nombre de jugadors/es, acompanyats per pares i amics.

Xicotets i grans van poder disfrutar, davall “un sol de justícia” d’un matí de típics jocs relacionats amb l’hoquei, “yincana hoquei-humoristica”, pàdel, etc, on els primers van posar gran interés per demostrar als majors “que alguns ja no estan per a segons que trots”.

Club de Hockey Xaloc

Club de Hockey Xaloc

Se celebrava el 20é aniversari de la creació del Club, com una idea federativa de què es van fer eco un bon nombre de pares i aficionats i amb este motiu es van realitzar diversos reconeixements a les persones que més han contribuït al desenrotllament del club.

Reconeixements a la constància, per l’èxit del treball realitzat, pel suport i, molt important, per la diària labor formativa, sense voler oblidar a ningú i amb un esperit de continuïtat per a pròximes edicions.

En el dit acte, es van reconéixer les persones següents:

De la FHCV:
– A D. JESÚS GRACIA PÉREZ, en la seua qualitat de president de la FHCV, amb entrega de Banderí del Club per a seu federativa.
– A D. JOSE MARÍA SERVER, per la seua labor al capdavant de la Direcció Tècnica i en la coordinació d’esdeveniments.

Col·laboradors:
– D. BERNARDO BOLINCHES SÁNCHEZ i a D. JUAN AGUSTÍN BLASCO CARBÓ, pel callat i desinteressat suport que com a col•laboradors han oferit al Club.

Reconeixements esportius:
– A les exjugadores del Club Dñª. AMPARO GIL BAYARRI i Dñª. LOLA RIERA ZUZUARREGUI, pel seu esforç, tenacitat i diari treball que els han guanyat la seua internacionalitat en nombroses ocasions amb la Selecció Nacional Absoluta Femenina.

Persones vinculaes:
– A D. JAVIER ORERO GARCÍA, pels anys dedicats i la qualitat de la formació de jugadors i tècnics realitzada, sent un referent social i esportiu per a tots els components del Club.
– Als components de la Junta Directiva D. FRANCISCO LAGUNA MONTANO i a D. JOSÉ LUIS MARTÍN GARCÍA, pels anys dedicats en l’administració del Club.

Finalment es va donar punt final al Dia del Club amb una “Menjar de Germandat” celebrada en “El Tercer Temps”, del Poliesportiu Beteró.

 

Hem guanyat quilos de….. solidaritat

L’hoquei també té el seu compromís amb la societat, i qualsevol esdeveniment és propici per a col•laborar, per això el València C.H. Ha deixat en segon pla el seu “Dia del Club” per a convertir-ho en una jornada solidària amb els més necessitats.

El València Club d’Hoquei, en el seu gran dia, va aconseguir una quantitat considerable d’aliments per als més necessitats València en una jornada de col•laboració amb el Banc d’Aliments de València. Al final de la jornada van acudir representants de l’organisme que amb els mitjans de transport facilitats per l’empresa CONSUM, van aconseguir retirar tots els aliments que durant el matí es van arreplegar pels membres i col•laboradors del València CH.

Este verano hemos ganados kilos..... de solidaridad

Este verano hemos ganados kilos….. de solidaridad