Notícies

2.000 veïns disfruten ja del Poliesportiu de Malilla: coneix esta moderna instal•lació

 • 

El Poliesportiu de Malilla va obrir les seues portes el passat 2 de maig per a cobrir les necessitats esportives d’este barri de València. I des de llavors, l’activitat és incessant. Es tracta d’una moderna instal•lació poliesportiva de 7.000 metres quadrats que ja disfruten més de 2.000 socis i veïns del barri. Una instal•lació totalment adaptada i que pretén arribar en el futur al màxim del seu rendiment, que seran uns 5.000 usuaris disfrutant d’ella.

Una piscina 25×18 i un altre got xicotet per a diferents activitats, quatre pistes exteriors de paddel, sis vestuaris amb 700 taquilles i una completíssima oferta en les seues distintes sales per a tots els usuaris i edats són algunes de les moltes opcions que oferix ja el Poliesportiu de Malilla en un horari replet d’activitats esportives.

Polideportivo Malilla

Polideportivo Malilla

I una més que completa sala de fitness de més de 400 metres quadrats, que registra una incessant activitat els set dies de la setmana en l’horari de matí i totes les vesprades menys el diumenge en busca del bon estat físic d’uns usuaris regulats pels monitors especialitzats.

I junt amb esta instal•lació, un camp de Futbol 8 que gestiona des de fa temps l’escola del CD Malilla i que també poden disfrutar en les hores lliures de partits i entrenaments la resta d’aficionats al futbol per a la seua pràctica. Així es completa una oferta poliesportiva per a satisfacció d’usuaris i veïns.

Però esta completíssima i moderna instal•lació del Poliesportiu de Malilla continuarà creixent en el futur. Dins del seu pla d’expansió, està prevista la construcció de dos pistes de paddel cobertes, zona de banys turcs i sauna i l’obertura d’una cafeteria i ludoteca infantil. Tot, en este cas, pel barri de Malilla.