Notes de premsa

150 ciclistes es donaran cita a València per la XII Volta Ciclista a la Província de València

 • , ,

L’edició d’enguany compta amb la participació d’equips internacionals provinents de França, Mònaco i Israel

Hui s’ha celebrat la presentació de XII Volta Ciclista a la Província de València Elit/sub 23 en la Diputació de València. L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de València, Javier Mateo; el director general d’Esports de la Comunitat Valenciana, Josep Miquel Moyà; el Diputat de Joventut i Esports, Andrés Campos i el president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV), Amadeo Olmos.

La XII Volta Ciclista de la Província de València Elit/sub 23 se celebrarà entre els dies 8 i 11 de setembre i tindrà a la ciutat de València com a punt d’eixida des d’on recorrerà diferents municipis de la nostra comunitat com Moncada, Estivella i Vilamarxant. Per a aquesta dotzena edició hi ha inscrits al voltant de 150 participants entre un total de 21 equips. A més, enguany se sumen tres equips internacionals: l’AVC AIX Provence (França), l’Unió Cycliste de Mònaco (Mònaco) i la Selecció Nacional d’Israel (Israel).

Hoy se ha celebrado la presentación de XII Volta Ciclista a la Provincia de València Élite/sub 23

Hoy se ha celebrado la presentación de XII Volta Ciclista a la Provincia de València Élite/sub 23

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de València, Javier Mateo, ha assenyalat que “és un orgull per a l’Ajuntament de València que una vegada més la Volta Ciclista a la Província de València, en la seua dotzena edició, tinga la seua eixida des de la nostra ciutat”. Mateo també ha destacat la importància de la celebració aquests esdeveniments esportius de cara a la projecció internacional de la ciutat “a més de donar a conéixer a nivell internacional la nostra ciutat i la nostra província és una gran oportunitat per a continuar fomentant i enfortint l’esport base, en aquest cas el ciclisme, i que els nous talents tinguen l’oportunitat de desenvolupar-se en proves d’alt nivell i elit com és aquesta Volta”.

150 ciclistas se darán cita en València en la XII Volta Ciclista a la Provincia de València

150 ciclistas se darán cita en València en la XII Volta Ciclista a la Provincia de València

La primera etapa de la Volta arrancarà des de la mateixa ciutat de València el dia 8 a les 15.00 h de la vesprada en l’avinguda Pío Baroja, al costat del Bioparc. El recorregut d’aquesta jornada que conclourà a Vilamarxant és de 135 km. La prova prosseguirà l’endemà amb la segona etapa, que donarà inici a Estivella. El dissabte 10 la competició prosseguirà amb la seua tercera jornada, que en aquesta ocasió portarà als ciclistes des de Benagéber fins a Aras de los Olmos. Finalment, el dia 11 tindrà lloc l’etapa final de la XII edició de la Volta amb eixida i meta totes dues situades en la localitat de Moncada.