Notes de premsa

12.000 corredors participaran este diumenge en la Holi Run València

 • , , ,

La tercera edició de Holi Run València comptarà amb una participació de 12.000 corredors que recorreran el diumenge 10 de maig el traçat de 5 quilòmetres amb eixida i arribada en la Marina Reial Joan Carles I. Les inscripcions per a la carrera ja estan tancades. L’organització preveu una assistència de 14.000 persones entre participants i públic,

Els runners inscrits hauran d’acostar-se el divendres o el dissabte, 8 i 9 de maig, al punt d’arreplegada de kits de corredor, ubicat en la primera planta del Centre Comercial Mercat de Campanar, junt amb les escales mecàniques, per a retirar els seus dorsals.

Holi Run Valencia 2015. Dorsales agotados

Holi Run Valencia 2015. Dorsales agotados

Esta és la tercera edició de la primera carrera de colors d’Espanya en la capital del Túria, la qual cosa denota la predilecció dels runners valencians per este esdeveniment que unix esport i festa.

La carrera consistix en cinc quilòmetres de recorregut. Cada punt quilomètric està assenyalat per una ‘Holi Blitz’, una estació des d’on es llancen tones de pols de colors al pas dels participants. La fi de festa després de la prova esportiva reunix als ‘holi runners’ davant de l’escenari amb l’actuació del DJ resident, animació, ball i l’esperat Holi Boom, les explosió col·lectiva de colors que marca les imatges més espectaculars de la jornada.

La Holi Run de València està organitzada per A38 Servicios Plenos i compta amb Cadena COPE com media partner, Isabel y Art Metropolitan Shoes com a patrocinadors, la Fundació Esportiva Municipal i la Marina Reial Joan Carles I.