Notícies

10 raons per a córrer les 10 carreres del Circuit

 • ,

El pròxim 31 de gener comença el 12 Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València amb una nova edició de la Carrera Popular de Galápagos, que donarà el tret d’eixida a una altra multitudinària edició. Deu proves en els pròxims mesos per a disfrutar de la carrera a peu. Estes són deu raons per a córrer les deu carreres del Circuit.

10 razones para correr las 10 carreras del Circuito

10 razones para correr las 10 carreras del Circuito

  1. El preu. Les deu proves del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars estan marcades per un preu molt assequible per als servicis que reben els corredors. Una vegada esgotades les més de 8.000 inscripcions per a tot el Circuit, pots apuntar-te de forma individual a cada una de les proves per només 2,55 euros.

  2. Distàncies ràpides i fàcils. Les distàncies de les carreres del Circuit, entre els 5.000 i els 6.300 metres complixen un doble objectiu. Són traçats curts i ràpids per als corredors que busquen millorar el seu nivell i marques en estes distàncies. I permeten pels seus metres ser la porta d’entrada de molts corredors nous a la carrera a peu. A més, tenim un 5K homologat.

  3. Conéixer València. No hi ha millor forma de conéixer els barris de la ciutat que corrent. Deu proves en deu barris diferents i amb traçats únics. Acabar una carrera en l’estadi del Levante UD, córrer pel centre històric de la ciutat o disfrutar del Jardí del Túria competint són alguns dels millors moments.

  4. Ambient. Esport i diversió s’unixen en cada prova del Circuit per als corredors que comencen o els que ja porten temps. La foto de grup, l’equip unit corrent i l’esmorzar posterior a la prova s’han convertit en al·licients del Circuit pel bon ambient.

  5. Solidaritat. Cada any, el Circuit recolza diferents causes solidàries i ONG’S. La inscripció solidària enguany és per a Asindown, però les diferents proves sumen altres motius solidaris per a córrer. A més, el Circuit ha donat visibilitat a moltes d’estes causes.

  6. Proves infantils. Esport en família. Primer els pares i a l’acabar, els fills. Cinc de les deu proves del Circuit tenen distàncies i proves infantils per a menors de 14 anys, que se celebren després de la carrera.

  7. Millores en 2016. Un nou caixó preferent D i dos eixides de corredors, a les 9:00 i a les 9:05 perquè els milers de corredors que se citen cada diumenge del Circuit puguen disfrutar de cada traçat des de la primera camallada.

  8. Participació femenina. Continua pujant cada any. El passat Circuit la mitjana per prova rondó el 32%, però el percentatge de dones inscrites a tot el Circuit ja arriba al 33.4% de participants. I continuarà pujant.

  9. Integració. Diferents col·lectius i associacions troben en el Circuit la millor porta d’entrada a la seua integració a València. Res unix més que l’esport, un idioma per a tots. I per això, cada any noves nacionalitats se sumen a la festa de les carreres populars valencianes.

  10. Hàbit esportiu. Inscriure’s a tot el Circuit i tindre pràcticament una carrera per mes motiva als corredors que acaben eixint a córrer totes les setmanes integrant d’esta manera la pràctica d’activitat física dins dels seus hàbits.