Notícies

1.200 nadadors invadixen la Marina Reial en la 21a Travessia a Nade València

 • ,

Un any més, la Marina Reial Joan Carles I acollia una de les cites esportives clàssiques de la temporada estival. Amb 1.200 participants, la 21a Travessia a Nade València va viure la seua edició més multitudinària, abrigada per multitud de públic des de primera hora del matí.

Amb el Cobert 2 com a centre neuràlgic de la prova, per segon any consecutiu s’han disputat dos distàncies: 2.000 i 750 metres. 

travesia3

Savoini i Prada, vencedors absoluts

Sergio Savoini, del Safa Madrid, s’ha convertit en vencedor absolut amb un temps de 0:25:41. Per darrere, Jordi Fortes, del Ferca San José, i Tomás Gómez, del Club Natació Piscis Mislata, ambdós en 0:25:54. En categoria femenina, la guanyadora ha sigut la infantil Carolina Prada, actual campiona d’Espanya de Llarga Distància, del Club valencià de natació, que, amb un temps de 0:26:00, ha aconseguit la quinta plaça en la classificació general. Este resultat se suma a les tres medalles, or, plata i bronze, collides esta mateixa setmana en el Campionat d’Espanya Júnior de Natació disputat a València.

travesia a nado valencia

Més informació: www.travesianadovalencia.com

Fotos: José Luis Hourcade