Notícies

1.000 triatletes competixen en La Malva-rosa en la Copa d’Espanya de Mitja Distància

• ,

València va acollir per segon any consecutiu el Campionat d’Espanya de Triatló de Mitja Distància, competició que en el marc del Triatló València 113, puntuable per al circuit de la Copa d’Espanya de Mitja Distància, va reunir a més d’1.000 triatletes i en el que Miguel Ángel Fidalgo i María Pujol van aconseguir la victòria en les categories elit.

1.000 triatletas compiten en La Malvarrosa en la Copa de España de Media Distancia

La platja de Les Arenes en La Malva-rosa es va convertir en l’escenari de la prova de natació, disputada sobre un circuit d’1.900 metres darrere del qual va començar el segment ciclista de 82 quilòmetres que arribava fins a la Serra Calderona per a tornar al passeig marítim, on es va ubicar la meta després d’una carrera a peu per un nou circuit que va transcórrer pel centre de la ciutat.