Notícies

Tret d’eixida a la sisena edició de les MiniOlimpiades

 • , ,

La Ciutat de les Arts i de les Ciències acollirà el dissabte 18 de novembre la nova temporada d’estes proves que té com a objectiu involucrar xiquets i xiquetes en la pràctica esportiva. La temàtica de l’obertura d’esta edició 2017/2018 de les MiniOlimpiades serà el running, coincidint amb la celebració de la Marató València Trinidad Alfonso.

L’esport escolar valencià torna a estar d’enhorabona.  La VI edició de les MiniOlimpiades arranca en un lloc privilegiat i en un marc immillorable. El dissabte 18 de novembre a les 9:15, la Ciutat de les Arts i de les Ciències de València albergarà el primer dels sis esdeveniments on esport i camaraderia van de la mà.

Este projecte multiesportiu s’emmarca dins del programa dels Jocs Esportius Municipals (JJDDMM), organitzat per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb altres federacions esportives. Les activitats estan dirigides als xiquets i xiquetes que es troben cursant el primer cicle de primària, és a dir, edats compreses entre els 10 i 11 anys.

Tret d'eixida a la sisena edició de les MiniOlimpiades

Tret d’eixida a la sisena edició de les MiniOlimpiades

Estes activitats tenen com a objecte introduir tots els participants en l’esport d’una forma progressiva i adaptant les pràctiques esportives a les seues capacitats evolutives. A més de repercutir en el desenrotllament dels patrons motors bàsics a través de les pràctiques esportivomotrius que es plantegen en cada una de les proves.

Entre els mesos de novembre del 2017 i juny del 2018 estan programades en les instal·lacions municipals de la capital del Túria un total de sis activitats per als centres escolars adscrits a este programa. En cada una d’estes proves es practicarà una modalitat esportiva diferent de l’anterior.

La data límit d’inscripció per a esta primera jornada és el pròxim 13 de novembre o fins completar un màxim de 32 participants.

Per a més informació, es pot accedir a la web http://www.fdmvalencia.es/esport-escolar/jocs-esportius/ posar-se en contacte amb la Fundació Esportiva Municipal, a través del correu electrònic jocsesportius@fdmvalencia.es, o  mitjançant  el telèfon 96 354 83 00  els dimarts, dimecres i dijous a la vesprada amb horari de 17:00 a 20:00 hores.