Notícies

Tallers per a pares i mares: stop a la violència en l’esport!

 • ,

La Fundació Esportiva Municipal de València, en col·laboració amb la Associació de Psicologia de l´Esport de la Comunitat Valenciana (APECVA), va presentar el 30 de novembre de 2017 el programa “Tria aqueixos cinc” amb l’objectiu de prevenir comportaments violents en les trobades esportives i fomentar l’esport de qualitat.

El programa que es dirigeix als pares i mares dels xiquets, mitjançant el llançament de tallers de formació gratuïts amb els quals dotar a les famílies d’eines senzilles i pràctiques per a fomentar un esport de qualitat lliure de violència.

Talleres para padres y madres: ¡stop a la violencia en el deporte!

Tallers per a pares i mares: stop a la violència en l’esport!

Qualsevol club de la ciutat de València inscrit en el programa Tria eixos Cinc podrà sol·licitar de forma totalment gratuïta que un psicòleg especialitzat en esport realitze una xarra-taller per a familiars d’esportistes. Aquests tallers es realitzaran bé en les instal·lacions del propi club, bé en les instal·lacions de la Fundació Esportiva Municipal (prèvia sol·licitud). Participar en aquests tallers és senzill. Prou que el club/entitat descarregue el següent formulari pdf, ho emplene i ho remeta a l’adreça de correu deporte@fdmvalencia.es

Descargar solicitud

Saber comportar-nos amb els nostres menors en els partits, en els entrenaments, a casa o en les xarxes socials, amb els tècnics o amb els estudis és la millor garantia perquè l’esport es convertisca en el nostre millor aliat per a la formació dels nostres menors.

Per a ampliar informació: http://www.eligeesoscinco.com/