Notes de premsa

L’FDM anuncia les compensacions i devolucions a les persones usuàries de les seues instal·lacions després del tancament provocat per l’Estat d’Alarma

 • ,

Les instal·lacions esportives municipals de València van tancar íntegrament el passat dia 14 de març, després de l’entrada en vigor de l’Estat d’Alarma decretat pel Govern a causa de la crisi sanitària generada per la Covid-19.

Després de romandre tancades mentre durava l’Estat d’Alarma, les instal·lacions han tornat a reobrir gradualment al públic en els últims mesos a mesura que les fases del Pla de Desescalada així ho han permés.

La Fundació Esportiva Municipal ha establit un procediment en matèria de compensacions i devolucions que ja es troba a la disposició de les persones usuàries que s’hagen vist afectades durant aquest període.

Aquest procediment contempla, d’una banda, un conjunt de compensacions per a aquelles persones que hagen contractat els serveis de les instal·lacions mitjançant bons i abonaments.
Segons el cas que es tracte en particular, les compensacions que proposa l’FDM es basen en l’ampliació gratuïta de fins a 6 mesos del període de validesa de l’abonament o bo en qüestió. Aquest procediment no suposarà cap cost addicional per a les persones que el sol·liciten.

A través d’aquest enllaç les persones interessades poden consultar cas per cas quines són les compensacions a les quals es pot acollir i com sol·licitar-les.

D’altra banda, les persones que hagen contractat els diferents programes d’activitats dirigides, tant per a adults com per als cursos de natació, podran sol·licitar la devolució corresponent de la part proporcional de les sessions que no hagen pogut gaudir a causa de la pandèmia.

Per a això, podran sol·licitar la devolució mitjançant el compliment d’un formulari online, al qual es pot accedir a través del següent enllaç, o bé de manera presencial en cadascuna de les instal·lacions corresponents.

Finalment, els procediments de compensació i devolució dels imports satisfets contemplen aquelles instal·lacions esportives municipals que l’FDM gestiona directament i que són les que es detallen a continuació:

 

  1. Poliesportiu El Carme
  2. Poliesportiu Benimaclet
  3. Poliesportiu Natzaret
  4. Poliesportiu Cabanyal Canyamelar
  5. Pavelló Benicalap
  6. Pavelló Fuensanta
  7. Pavelló Malvarrosa
  8. Pavelló Font de Sant Lluís
  9. Palau Velòdrom Lluis Puig
  10. Estadi del Túria – Tram III