Notes de premsa

Les Escoles Esportives de Nadal tornen un any més amb quatre esports diferents

 • 

El període de vacances escolars per les festes nadalenques és un moment ideal per a la realització d’activitats lúdiques i esportives dirigides als escolars entre 5 i 15 anys, a través de les Escoles Esportives de la ciutat de València.

Els objectius d’aquesta Escola de Nadal, coordinada de manera conjunta per la Fundació Esportiva Municipal i les federacions, són completar la formació de l’alumne de les Escoles Esportives en promocionar l’esport per a tots i ajudar a les famílies en la conciliació de la vida familiar i laboral.

Així mateix, es fomenten valors personals i socials basats en el respecte, la igualtat i el treball en equip al mateix temps que els xicotets es diverteixen convivint amb altres xics de la seua edat.

En un any tan especial com aquest, la Fundació Esportiva Municipal de València i les Entitats esportives que habitualment gestionen les Escoles Esportives (EEDD) han volgut oferir de nou aquestes activitats organitzades amb totes les mesures d’higiene i seguretat que estableix el protocol en material de prevenció enfront de la Covid-19.

Una atractiva oferta d’esports i jocs populars

Els protagonistes principals de l’Escola de Nadal són els xiquets juntament amb el propi esport i entre les activitats s’integren infinitat d’esports i jocs populars que es practicaran diàriament.

Una atractiva oferta que serà completada per diversos tallers i que es desenvoluparà sota la direcció de monitors titulats i en instal·lacions municipals, complint amb la màxima garantia de qualitat i seguretat. A més, es tracta d’una activitat inclosa en el Programa d’Escoles Esportives de València

Es desenvoluparan tres projectes esportius situats en tres instal·lacions esportives municipals amb activitats multideporte organitzades per les Federacions i entitats col·laboradores de la FDM en Escacs, Bàsquet, Esgrima i Hoquei.

  • Complex Esportiu – Cultural Petxina (Escacs/Multiesport, 60 places)
    Del 28 al 31 de desembre (4 dies)

 

  • Poliesportiu Benimaclet (Bàsquet/Esgrima, 60 places)
    23, 24, 28, 29 30 i 31 de desembre; 4 i 5 de gener (8 dies)

 

  • Poliesportiu Verge del Carme (hoquei, 60 places)
    24, 28, 29 30 i 31 de desembre; 4 i 5 de gener (7 dies)

Les inscripcions per a apuntar-se ja estan obertes, amb la possibilitat d’inscriure’s només una setmana de les dues o ambdues. Els preus oscil·len entre els 55 i els 135 euros i alguns els centres ofereixen servei opcional de menjador.

Per a conéixer més informació i detalls de la inscripció fes clic en els següents enllaços:

Campus de Nadal de Bàsquet/Esgrima. + info
Campus de Nadal de Multideporte. + info
Campus de Hockei + info