Notes de premsa

Les activitats dirigides de la FDM tornen aquest estiu a la Malva-rosa

 • ,

A partir de hui, la Fundació Esportiva Municipal ofereix un any més a tota la ciutadania una programació diària d’activitats dirigides a la Malva-rosa, a l’altura de la Instal·lació Vóley Platja València, que conclourà el 31 d’agost. L’objectiu és traslladar en l’època estival una mostra de les activitats que s’imparteixen de manera habitual en les instal·lacions esportives municipals.

Aquestes activitats són de lliure accés i gratuïtes, dirigides a tota mena de públics i edats amb la finalitat d’impulsar l’oci a través de l’esport a la platja. Aquest estiu, l’oferta és més amplia ja que les activitats donaran principi una hora abans, a partir de les 8 del matí, per la qual cosa hi haurà més sessions respecte a anys anteriors.

Així, cada dia de dilluns a dissabte, hi haurà cinc sessions i el diumenge tres. Les activitats dirigides que es realitzaran seran de ioga, pilates, taitxí, fitness llatí, esport i salut, GAP, cross training i condicionament general físic. Es repartiran en un horari matutí, de 8 a 11 hores, i en un horari vespertí, de 19.30 a 21.30 hores.

Més novetats d’aquesta edició

Altra de les novetats d’enguany consisteix en el fet que, per primera vegada, hi haurà dos monitors; un impartirà la classe dirigida des de la tarima habilitada per a l’efecte i, l’altre, s’encarregarà de donar suport, supervisant que en tot moment es manté i garanteix la distància de seguretat entre usuaris.

Aquesta distància està fixada en 2,25 metres quadrats per persona, segons l’última disposició publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, i es col·locaran cons en l’arena per a delimitar els espais entre usuaris. L’ús de la màscara durant les activitats no serà obligatori excepte abans i després d’aquestes.

L’estrena de les activitats dirigides a la Malva-rosa coincideix amb la conclusió, ahir, del programa online #ValènciaEntrenaEnCasa, que va ser llançat el passat 1 d’abril, amb motiu de la declaració de l’Estat d’Alarma.

D’aquesta manera, l’FDM s’ha compromés al llarg d’aquests mesos a oferir programes gratuïts de promoció de l’esport a la ciutadania.  Ara, amb l’entrada en funcionament de les activitats dirigides a la Malva-rosa, se li donarà seguiment, aquesta vegada, de manera presencial a la platja i complint amb totes les instruccions de les autoritats sanitària en matèria de seguretat i prevenció.