Notícies

L’equip valencià Hyundai Koryo Car de ciclisme adaptat es proclama campió en el Campionat d’Espanya

 • 

L’equip de ciclisme adaptat Hyundai Koryo Car Dstrel va ser el gran protagonista del Campionat d’Espanya de ciclisme adaptat en pista que els dies 11 i 12 de gener es va disputar en el velòdrom madrileny de Galapagar. Fins a un total de 9 medalles es van penjar els integrants de la formació valenciana: huit ors i un bronze.

Ricardo Ten i Maurice Eckhard van complir els pronòstics i van tornar a dominar en la Classe C1 i C2 respectivament, aconseguint l’or en les proves de persecució, quilòmetre i escratx. De la mateixa manera, en C5 la persecució va estar molt disputada, amb victòria final per a José Luis Agapito per davant de l’extremeny Rubén Tanco.

Ricardo Ten en el campionat d’Espanya de ciclisme adaptat

A aquestes set medalles d’or cal sumar la reeixida en la prova de velocitat per equips pels tres integrants del Hyundai Koryo CarDstrel: Daniel Miñana, Ricardo Ten i José Luis Agapito. Quant als tàndems, el format per David Casinos i Javier Requeni va ser bronze en el quilòmetre.

En la classificació per esquadres la primera posició va ser per al Hyundai Koryo Car – Dstrel, que va acumular fins a huit medalles d’or i un bronze. En segona plaça va concloure la selecció de Madrid, amb quatre ors, tres plates i deu bronzes; mentre que el tercer lloc va ser per a Catalunya amb quatre ors, sis plates i dos bronzes.

Pablo Estrela, manager del Club Ciclista Dstrel Cycling Team i gerent de Hyundai Koryo Car destaca el gran esforç i sacrifici dels corredors en la seua preparació de la mà de Eloy Esquerre i comenta que estan en procés d’un projecte per a integrar a futurs joves corredors amb discapacitat per a la seua formació com a ciclistes.