Notes de premsa

La XXXIII Sant Silvestre oferix 18.000 dorsals per a l’última i més divertida carrera de l’any

 • , , ,

València despedirà una vegada més l’any fent esport, amb una de les activitats preferides pels ciutadans: corrent la Sant Silvestre popular valenciana, que organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, arriba la seua edició número 33.

Se celebrarà el pròxim 30 de desembre i es tracta de l’última prova de l’intens calendari anual de la Ciutat del Running, i també la més divertida, que any rere any creix en participació. Per este motiu, la FDM ha incrementat enguany la inscripció fins als 18.000 dorsals, tres mil més que en 2015.

La disfressa i la caracterització són elements indispensables i quasi més importants que el calçat esportiu en la Sant Silvestre, que cobrirà un recorregut de 5.300 metres pel centre històric de la ciutat en plenes festes nadalenques, amb eixida en el carrer Xàtiva enfront de l’Estació del Nord a partir de les 20:00 hores, i que seguirà per Guillem de Castro, Blanquerías, Passeig Ciutadella, Plaça Amèrica, Navarro Reverter, Carrer La Paz, Sant Vicent i meta en Plaça Ajuntament.

IMG_5247

La diversión está garantizada en la San Silvestre

Com en cada prova que organitza la Fundació Esportiva Municipal, la 33 Sant Silvestre també té un soci solidari a què es destinarà la inscripció a la carrera, que costarà 1€ i que podrà realitzar-se en les plantes d’Esport de El Corte Inglés de Pintor Sorolla, Nuevo Centro i Avinguda França.

La recaptació serà per a la Casa Ronald McDonald València, una de les quatre cases que la Fundació Ronald McDonald té a Espanya i que acull famílies que es veuen obligades a desplaçar-se a València per malalties greus o de llarga duració dels seus fills xicotets. La Casa Ronald a València, situada junt amb el nou Hospital La Fe, ha acollit a 650 famílies des que es va inaugurar en 2013 amb l’objectiu de proporcionar una llar a famílies amb fills xicotets malalts.

València aspira a omplir la ciutat per a despedir l’any combinant esport, animació, diversió i solidaritat.