Notes de premsa

La pilota i la dona, tot un en Va de Dona

 • , ,

Este divendres 10 de març 2017 s’ha celebrat en el Trinquet de Pelayo, la primera edició de “Va de Dona” organitzat per la Federació de Pilota Valenciana en col·laboració amb la Regidoria d’Esports. Des de les 19:00h de la vesprada i en el temple de l’esport més autòcton de la Comunitat Valenciana, s’ha pogut disfrutar d’una vetlada magnífica en el que les autèntiques protagonistes han sigut la dona i la pilota.

En un trinquet abarrotat fins a la bandera i amb un ambient envejable la regidora d’esports i salut de l’Ajuntament de València, Maite Girau i el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán han presenciat amb gran entusiasme l’exhibició de les jugadores i jugadors presents en el Trinquet del carrer Pelayo.

Va de Dona” és una iniciativa impulsada per la Federació de Pilota Valenciana recolzada per l’Ajuntament de València així com la Fundació Esportiva Municipal amb un doble propòsit. El primer és el de visibilitzar el paper de la dona en tots els àmbits de la societat. D’altra banda, servix per a acostar a la ciutadania l’esport propi de la Comunitat Valenciana. 

Va de Dona, un éxito para la difusión del deporte y la mujer