Notes de premsa

La Marató València presenta les camisetes per a la 37a edició de l’esdeveniment

 • , , ,

La camiseta dissenyada per a la 37a edició de la Marató València inclou un efecte i una tecnologia que reacciona davant de l’esforç del corredor

La Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, ha presentat les camisetes oficials de la seua 37a edició que tindrà lloc el pròxim 19 de novembre. La peça inclou una impactant novetat que lluiran milers de maratonians.

Per a esta edició s’ha triat un teixit especial que reacciona en contacte amb la suor del corredor, de manera que la peça tècnica trau a la llum un “disseny ocult” amb la camiseta en sec. Luanvi, marca encarregada del disseny de la mateixa, l’ha cridat ‘Efecte T-sweat’. El dibuix ocult que apareix amb la suor i l’esforç del corredor són els carrers de València, gràcies a una especial tecnologia anomenada Magic Print.

Luis Martínez, director de producte de Luanvi, ha assegurat en la presentació a la premsa que “s’han aplicat coses que mai abans s’han usat en la camiseta d’una marató en el món, encara que usant els mateixos paràmetres tècnics que en la Mitja Marató per a assegurar la transpirabilidad del corredor”.

Per la seua banda, Juan Botella, gerent de SD Correcaminos, ha agraït “la forta aposta de la marca en esta prova per a fer una camiseta que agradarà els corredors i es convertirà en una peça molt representativa de la qualitat de la nostra marató”.

En el disseny s’han destacat els diferents atractius i monuments turístics que trobaran els més de 19.000 maratonians procedents de més de 87 països al llarg dels 42 quilòmetres d’or, finalitzant en uns últims metres en la ja clàssica passarel·la blava sobre l’aigua de la Ciutat dels Arts i els Ciències, on s’ha presentat als organitzadors, patrocinadors, corredors i al públic en general.

Més productes per al corredor

A més de la camiseta, també s’ha dissenyat tota una línia de merchandising que inclou diferents peces de roba esportiva per al corredor com camisetes, dessuadores, gorres i altres productes.

Estes peces es podran adquirir els dies 17 i 18 de novembre en Expo Esport, en l’estand de la marca valenciana en la fira del corredor.

Característiques tècniques de la camiseta de la Marató València 2017

La camiseta compta a més amb unes característiques tècniques i de qualitat que la faran ser un producte valorat pels maratonians que córreguen enguany.

  • TEIXIT

La camiseta està fabricada amb teixit de polièster multifilament de microfibres amb secció especial per a afavorir l’extracció de la suor a la part superior del teixit i que s’eixugue més ràpidament, és el que s’anomena tecnologia cool-skin. La construcció que té el teixit en reixeta (mesh) aporta una major elasticitat i suavitat a la peça.

  • TECNOLOGIA

Per a la impressió visible s’utilitzen tècniques de sublimació que fixen el dibuix en el teixit per mitjà de planxat a alta temperatura. És més ecològic per no utilitzar aigua en els processos de coloració ja que passem d’estats sòlids a gasosos sobre la mateixa peça. En l’estampat invisible, que anomenen Magic Print, s’utilitzen emprimacions especials que només reaccionen amb la humitat fent visible el dibuix estampat. Este tipus de tecnologia està en auge i s’utilitza en peces de roba infantil per a, per exemple, detectar si els xiquets tenen febre.

  • DURABILITAT

La tecnologia Magic Print anirà perdent intensitat amb el pas del temps.

  • COM ES FA I QUINS MATERIALS S’UTILITZEN

És una tècnica derivada de les estampacions tradicionals en rotativa però amb productes químics hidròfobs especials perquè reaccionen a l’estat visible quan es mullen.