Notícies

Genovés II engrandeix la seua llegenda en la catedral de la pilota

 • 

L’any de la pilota valenciana a la ciutat de València arribava a la seua final amb la dotzena edició del Trofeu Mestres Ciutat de València – Gran Premi Caixa Popularel dissabte 22 de desembre a partir de les 18.00 hores en el trinquet Pelayo.

Aquest trofeu, que compta amb el suport de la Fundació Esportiva Municipal, reuneix els millors pilotaris de l’any de la modalitat d’escala i corda, en un emocionant, intens i curt format. Dos semifinals els dies 13 i 15 de desembre que enfrontarien a Puchol II i Héctor i amb el trio del Genovés II, Raúl i Tomàs II així com a  Pere Roc II i Javi contra Soro III i Félix per a aconseguir el seu passe a la gran final.

Serien Pere Roc II i Javi els qui lluitarien en la final contra el Genovés II, Raúl i Tomás II  en una emocionant partida que es va decantar del costat dels del Genovés, (60-45).

S’aconseguia així el final d’una nova temporada de pilota de la ciutat i com no des de la seua catedral, el Pelayo, la instal·lació esportiva més antiga d’Europa.