Notes de premsa

Felipe Orts i Lucía González guanyen el Ciclocròs Internacional Ciutat de València

 • , ,

Els participants tanquen la Copa d’Espanya en el nou emplaçament a Natzaret

El Ciclocròs Internacional Ciutat de València ha tancat aquest diumenge el circuit nacional de ciclocròs  amb la victòria dels atletes Lucía González i Felipe Orts durant la prova i amb la proclamació com a vencedors de la general en categoria elit a Ismael Esteban i Aida Nuño.

La prova final comptava amb el principal al·licient de veure qui es coronava com a campiona en la categoria elit femenina, amb Aida Nuño i Lucía González molt igualades. Prompte es destacaria Lucía González en la carrera valenciana, amb Aida Nuño perseguint uns metres per darrere. D’aquesta manera Aida Nuño aconseguia mantindre el seu lideratge del circuit nacional, coronant-se de nou com a campiona de la Copa d’Espanya.

“Era un circuit complicat, en el qual era difícil marcar diferències. Era important assegurar la general; a falta tornada i mitjana Lucía va fer un canvi de ritme que va ser impossible de seguir. Contenta amb el segon lloc i amb haver mantingut la general”, assegurava Aida Nuño després de la carrera.

En categoria Sub23 femenina, Sofía Rodríguez s’imposava a València, amb Irene Trabazo finalitzant com segona sub23 i pujant al podi com a campiona de la Copa d’Espanya en la seua categoria. En el podi júnior femení Ainara Albert i María Parajón, segona i tercera, acompanyarien a Lucía Gómez, amb Parajón alçant-se amb el títol del circuit nacional.

Felipe Orts i Lucía González guanyen el Ciclocròs Internacional Ciutat de València

Felipe Orts i Lucía González guanyen el Ciclocròs Internacional Ciutat de València

En categoria elit masculina la carrera comptaria amb un clar protagonista: Felipe Orts. L’alacantí eixia decidit a imposar el seu ritme des dels primers compassos i prompte aconseguiria destacar-se al capdavant fins a entrar en meta en solitari rebent els aplaudiments del públic valencià.

Gonzalo Inguanzo s’erigiria com el millor sub23 per davant d’Iván Feijóo i Xabier Murias, que mantenien un vibrant duel per fer-se amb el títol. En categoria júnior, victòria de nou per a un intractable Igor Arrieta que s’ha imposat en les tres cites de Copa d’Espanya que ha disputat. El podi júnior de la carrera llevantina el completarien Rubén Sánchez i Aitzol Sasieta. Miguel Rodríguez, 7é a València, es feia amb la general de la Copa d’Espanya.

La resta de vencedors  a València van ser José Luis Blanco i María Martín en màster 30, Iván Martínez i Isabel Castro en màster 40, Castor González i Carole Lynda Navarro en màster 50, Ignacio Fandos en màster 60 i Ricardo Martín Buba i María Modenes en cadets. En Escoles de Ciclisme triomfs per a Mauro Morte i Sara Calatrava en principiants, Andrés Canals i Miriam Guerrero en alevins i Hugo Barreres i Leyre Almena en infantils.