Notícies

Exercici, diversió i salut al riu Turia

 • 

El proper dissabte 19 de gener a les 11:00 hores tindrà lloc al riu Túria una classe d’Activitat Física i Salut impulsada per la Fundació Esportiva Municipal de València i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana amb l’objectiu de promoure salut i benestar al públic assistent. La clase serà gratuita

Dins del marc d’aquest programa, l’activitat del 19 de gener es realitzarà a l’aire lliure combinant activitat física amb música en un entorn privilegiat com és l’antic llit del Túria, a la zona adjacent a l’estany del Palau de la Música en un entorn natural en què la diversió, l’entreteniment i el bon ambient estan assegurats.

El programa que s’adreça a tots els públics és totalment gratuït i no és necessària la seua inscripció prèvia. Millorar la salut i la qualitat de vida de les persones és una de les metes que es pretén aconseguir a través de la Regidoria d’Esports, Sanitat i Salut i per això, el projecte que va començar el 2017 és cada vegada més aclamat entre els més grans.

Poliesportius i pavellons com el de Natzaret, Benimaclet, Benicalap, Malva-rosa, Fuensanta o El Carmen són algunes de les moltes instal·lacions esportives que duen a terme aquestes activitats i, els professionals de salut pública els que realitzen la difusió, sensibilització i formació dels equips d’atenció primària perquè posteriorment es realitze un seguiment de les activitats en aquests centres.

Promoure activitats vinculades a la salut i benestar en la comunitat, potenciar la utilització d’equipaments esportius existents a nivell local o establir canals de comunicació en els equips multidisciplinaris han estat un dels objectius fonamentals que emmarquen el programa.