Notes de premsa

Este diumenge comença el XV Circuit Divina Pastora de Carreres Populars Ciutat de València

 • 

(València, 24012019) La primera carrera del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València 2019 donarà començament este diumenge 27 de gener amb la celebració de la XXI Carrera Populars Galápagos 3F. La prova tindrà eixida a les 9:00 hores en l’avinguda Tres Encreuaments de València número 75, a l’altura del carrer Torrent.

El recorregut de la carrera és de 6.315 metres, que la serp multicolor de corredors completarà pels carrers del barri. Actualment hi ha inscrits al Circuit 8.000 corredors, a més de 600 més que, expressament, s’han apuntat a esta carrera.

“Un any més donem el tret d’eixida del circuit de carreres populars des de la satisfacció de la cada vegada major participació dels i les valencianes en ell”, ha declarat Maite Girau, Regidora de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València.

D’altra banda, el Circuit estrena entitat solidària. Tots els corredors inscrits han pogut voluntàriament destinar una ajuda a l’associació Parkinson València, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb pàrkinson i la dels seus familiars. Al seu torn, els diners recaptat pel servici de vestuari de cada una de les proves anirà destinat íntegrament a esta associació.

Aquells corredors que s’hagen inscrit únicament a la XXI Carrera Populars Galápagos 3F podran arreplegar el seu dorsal el divendres 25 de gener de 17:00 a 21:00 hores i el dissabte 26 de gener de 10.00 a 20:30 hores en la botiga Interesport del Centre Comercial Nou Centre.

Les persones que encara no s’hagen apuntat i desitgen participar poden fer-ho fins al dijous 24 de gener a través de la web oficial del Circuit. A més, qui ho desitge també pot apuntar-se en la modalitat no competitiva de marxa a peu i marxa nòrdica.

Enguany, es complix la vint-i-unena edició d’esta antiga prova, quan en 1989 es va fundar el Club d’Atletisme Galápagos per un grup de veterans i veteranes de l’esport en col·laboració amb l’Associació de Veïns Tres Forques de València amb la il·lusió de fomentar l’esport tant en la Comunitat Valenciana com a nivell nacional.

El Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València consta d’un total de deu proves repartides per la ciutat de València en unes distàncies que comprenen entre els 5.000 i els 6.500 metres.