Notícies

Els més xicotets reivindiquen el seu protagonisme en la “festa de la marató”

 • 

En un cap de setmana on l’esport prenia totalment els carrers de València amb la Marató i la 10k els més xicotets no es quedarien arrere protagonitzant la jornada del dissabte amb la Miniolimpiada i la Minimarató.

En el marc d’una Ciutat de les Arts i les Ciències repleta d’activitat i ambient per la “festa de l’atletisme popular” tindrien lloc les dues activitats per a xiquets.  Les Miniolimpiadas, organitzades per la Fundació Esportiva Municipal, oferirien des de les 09 fins a les 12 h en dos torns als xiquets entre 6 i 7 anys una nova jornada d’oci i formació, en aquesta ocasió des d’una perspectiva multiesportiva.

Per la seua banda, la Mini Marató València Mapfre, va proposar a partir de les 12h, en el pont de Monteolivete, carreres no competitives i diferents activitats ajuste a l’atletisme per a xiquets de fins a 13 anys.

I és que l’esport ha sigut el gran protagonista de la vida de la ciutat en el primer cap de setmana de desembre, i la seua pràctica, beneficis, i component formatiu ens beneficien a tots, començant  pels més xicotets.