Notes de premsa

El València Club de Judo triomfa en les competicions europees clau de la seua modalitat

• , ,

El València Club de Judo va participar dissabte passat, 25 de novembre, en les dos cites europees per equips de club que marquen esta modalitat esportiva, l’European League, celebrada en Wuppertal (Alemanya) i la Golden League, que va tindre lloc a Ankara (Turquia).

El club judoca valencià torna d’ambdós competicions amb èxits per a celebrar. Quant a l’equip masculí, va aconseguir pujar al segon lloc en l’European League, classificant-se així per a competir l’any que ve en la màxima categoria.

Per la seua banda, l’equip femení, que ja va obtindre l’any passat el seu passe a la Golden League després de proclamar-se campiones d’Europa 2016, va aconseguir alçar-se amb un meritori segon lloc, la qual cosa el converteix en mereixedor de continuar en esta prestigiosa lliga.

Els xics van véncer en la primera ronda a l’equip francés per un contundent 5-0, al belga i als russos per 4-1, però van perdre en la final amb l’equip rus Edelweiss per un ajustat 3-2.

Mentrestant, les xiques van resoldre la seua primera trobada amb l’equip serbi per 3-2, van véncer en la semifinal al Club Limoges de França per 4-1. La trobada final va estar molt disputada i, finalment va ser l’equip rus qui es va fer amb la victòria amb un resultat de 3-2.

Així doncs, l’any que ve, el València Club de Judo comptarà amb els dos equips en la Golden League, en la que només participen els huit equips d’Europa millor classificats.