Notícies

El Triatló de Marítim obri inscripcions

 • 

A partir del dimecres 6 de febrer el Triatló de Marítim obri inscripcions per a la seua quarta edició que se celebrarà l’11 de maig a les 8:00 hores en la platja de La Malva-rosa.

El Triatló de Marítim va ser creat en 2016 i està dirigit a esportistes de qualsevol tipus tant per a debutants com per a aquells que busquen la seua millor marca. L’objectiu per a este 2019 és arribar als 2.000 participants i superar la participació femenina que en els últims anys ha aconseguit el 25% del total.

El triatlón està disponible en tres distàncies com Superesprint (350 m de natació / 10 km de ciclisme / 2,5 km de carrera a peu) , Esprint (750 m /20 km /5 km) i Olímpic (1.500 m /40 km /10 km) . Durant les primeres 48 hores de l’obertura d’inscripció, hi haurà preus promocionals en totes les distàncies i modalitats.

La prova compta amb un circuit completament pla i rapidíssim que es convertix en l’escenari idoni tant per a debutants com per a aquells que busquen la seua millor marca. Tota la informació relativa al Triatló en www.triatlomaritim.com