Notícies

El tour “Mujer, Salud y Deporte” ompli la plaça de l’Ajuntament d’esport femení

 • ,

La sèptima i última parada del tour “Mujer, Salud y Deporte” va arribar a València el dissabte 30 de setembre per a omplir la plaça de l’Ajuntament d’esport femení. Es tracta d’un esdeveniment esportiu impulsat per Iberdrola enquadrat dins del programa Universo Mujer del Consell Superior d’Esports (CSD), que té com a principal objectiu “acostar a la societat el paper que té la dona com a part activa i fonamental de l’esport a Espanya”.

D’esta manera, des de les 12:00 fins a les 20:00 s’ha pogut disfrutar d’exhibicions, classes magistrals o activitats recreatives vinculades a la pràctica de disciplines esportives com el futbol, bàdminton, handbol, voleibol, rugbi, triatló, piragüisme, gimnàstica, natació o hoquei.

Grans ambaixadores de l’esport femení com Carolina Marín, or olímpic en bàdminton en Rio 2016, Jennifer Pareja, millor jugadora del món de waterpolo en 2013 i ambaixadora d’Universo Mujer, o Ona Carbonell, capitana de l’equip espanyol de natació sincronitzada, han acompanyat este acte que, a més, ha retut un nou homenatge a les valencianes Amalia Domenech i Esther Luy, de 94 i 81 anys respectivament, pioneres de l’hoquei femení a València.

Un gran esdeveniment esportiu popular que ens va acostar un miqueta més a la igualtat de gènere en l’esport.