Notes de premsa

Dissabte arranca la temporada de MiniOlimpiades amb la MiniMarató per als més menuts

 • , ,

Este dissabte 18 de novembre tindrà lloc la primera MiniOlimpiada de la temporada 2017-2018 en la Ciutat de les Arts i les Ciències. L’esdeveniment, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal i MAPFRE, s’emmarca dins de les activitats multiesportives que al llarg de tot el curs es desenrotllen en el programa dels Jocs Esportius Municipals, la modalitat competitiva de l’esport escolar.

En esta ocasió, l’esdeveniment girarà entorn de la Marató València, que se celebra el diumenge 19 de novembre. Així, els més menuts també podran córrer la seua MiniMarató en el mateix pont en què només un dia després competiran els maratonians arribats de distintes parts del món.

A més de la MiniMarató, hi haurà diverses activitats infantils al llarg de tot el matí dirigides a entretindre i fer disfrutar els xiquets i xiquetes d’entre 6 i 7 anys d’edat (categoria pre benjamí) que assistisquen a la jornada.

Els centres escolars encara estan a temps d’inscriure’s per a participar, fins a dimecres que ve,  en este esdeveniment multiesportiu enfocat als més xicotets. Per a això han de personar-se en les instal•lacions de la Fundació Esportiva Municipal (passeig de la Petxina, 42) entre les 17 i les 20 hores i omplir el formulari d’inscripció als Jocs Esportius Municipals.

Al llarg d’este curs està previst celebrar altres cinc MiniOlimpiades, concretament els dies 16 de desembre, 10 de febrer, 3 de març, 21 d’abril i 2 de juny, encara que estes dates poden estar subjectes a canvis d’última hora per part de l’organització. En estes jornades, podran participar tots els centres escolars i entitats de la ciutat de València.

Més informació: http://www.fdmvalencia.es/es/deporte-escolar/juegos/