Notícies

El poliesportiu Verge del Carme-Beteró es prepara per a rebre al millor hoquei del món

 • 

Un dels millors esdeveniments mundials d’hoquei sobre herba, la FIH Pro League València 2019, arriba el pròxim 19 de gener a les instal·lacions del poliesportiu Verge del Carme-Beteró de València. Un dels esdeveniments més destacats del calendari esportiu de 2019. Ja està tot preparat per a rebre a les Seleccions Nacionals d’Espanya i Bèlgica, i així puguen inaugurar este nou format de competició en l’herba blava valenciana.

Dos jugadors d'hoquei durant un partit.

Dos jugadors d’hoquei durant un partit.

La gran festa de l’hoquei sobre herba internacional arribarà a la capital del Túria amb un esdeveniment esportiu que la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana té ja preparat. Un esport que continua creixent gràcies al poliesportiu Verge del Carme- Beteró, que s’encarrega d’organitzar este tipus d’esdeveniments, i a l’esforç i treball que realitzen els clubs valencians i Federacions.

València ja ha acollit la World League, Preolímpics, Eurohoquei fins a una infinitat de tornejos amistosos i preparatoris per a Mundials, Europeus i Jocs Olímpics, diverses són les competicions que continuen transformant a esta ciutat en l’epicentre de l’hoquei nacional i internacional.

Els Redsticks es veuran les cares contra l’equip campió del recent Campionat del Món celebrat en Bhubaneswar (Índia) i el vigent subcampió dels passats Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016. Dos seleccions que es coneixen prou i que ja han coincidisc en sòl valencià en anteriors tornejos. Els amfitrions intentaran estrenar-se amb una victòria important davant dels vigents campions mundials. Dolc amb tots els luxes per a este primer partit.

Espanya disputarà huit partits com a amfitriona dels quals cinc se celebraran en la ciutat de València mentres que la resta se celebraran a Madrid. El calendari dels partits serà Espanya contra Bèlgica (19/01) , Gran Bretanya (25/01) , Holanda (15/02) , Alemanya (15/03) i Pakistan (26/04) .

La competició reunirà als 18 millors equips de tot el món, els quals disputaran 144 partits que es jugaran en un interval de temps de sis mesos, de gener a juny, en diferents estadis de tot el planeta. Es tracta de la seua primera edició, la d’este pròxim 19 de gener, en la que donaran el tret d’eixida la Selecció Nacional Espanyola contra la Selecció de Bèlgica.

Les entrades ja estan disponibles des de la web de la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana.