Notícies

El futur del waterpolo nacional se cita aquest cap de setmana en el Poliesportiu Natzaret amb el VII WaterTuria

 • 

La setena edició del Trofeu WaterTuria tindrà lloc a València el dissabte 9 de març i el diumenge 10 de març en el Poliesportiu Natzaret amb els millors equips de categoria infantil mixta.

Un any més el Poliesportiu de Natzaret torna a ser amfitrió del Torneig Nacional Infantil Waterturia en el qual participaran nou equips procedents de la regió de Múrcia, Balears, Aragó i Comunitat Valenciana per alçar-se amb l’anhelat trofeu.

Els equips estaran formats per un màxim de catorze jugadors i competiran en dos grups de cinc i quatre equips en una primera fase tots contra tots a l’una volta. El dissabte, des de les 12.00 hores fins a les 20.30 hores es disputaran els diferents partits de la fase de grups.

En total seran 150 menors d’edats compreses de 13 i 14 anys els que participaran en el Torneig. El grup A estarà format per Campuesport, Godella, Morvedre, Cartago Miralmonte i Joy Sports Team. El grup B el formen els equips de Castelló, Soller, Murcia i Túria.

Els dos primers classificats jugaran les semifinals del torneig el diumenge 10 de març a les 10.00 hores i a les 10.40 hores. Mentre que la final tindrà lloc el diumenge a les 14.20 hores.

El Torneig Infantil WaterTuria que torna a celebrar-se en el Poliesportiu Natzaret és una de les competicions de waterpolo més importants amb caràcter nacional en la seua categoria i el més destacat de la Comunitat Valenciana.