Notícies

El “Club Gym Val” vencedor de la III Fase Regular de la Lliga Iberdrola de Gimnàstica Artística femenina 2019

 • 

El Club Valencià de Gimnàstica Artística Femenina Gym Val s’ha proclamat campió en el campionat d’àmbit nacional celebrat el passat 27 d’abril en la pista poliesportiva del Pavelló Municipal del Cabanyal a València.

La III Fase de la Lliga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina és una competició en la qual només tenen accés els 24 millors clubs d’Espanya i en la qual el club valencià va vèncer en una jornada marcada pel gran nivell dels seus gimnastes.

Campiones de la jornada de la III Fase regular de la Lliga Iberdrola 2019, el Club Gym Val passa a la final que es disputarà el mes de juny i en el qual es juguen l’ascens a segona divisió nacional.

La final promet ser molt renyida ja que la resta d’equips amb els quals competiran compten amb gimnastes olímpiques en les seues files. No obstant això, l’equip valencià també té grans esportistes en el seu equip que barallaran per l’ascens.

A més de la victòria de l’equip en aquesta III Fase Regular de la Lliga Iberdrola 2019, tres dels seus gimnastes es van classificar entre les deu primeres de la classificació individual entre les quals es troben Carla Cerezo González, que va ser premiada amb el Trofeu Iberdrola com a reconeixement als seus mèrits esportius durant les últimes temporades.

Finalment, el Club Gym Val al complet ja prepara la gran cita del pròxim mes de juny, en la qual tractarà de deixar el nom del Club i de la gimnàstica artística femenina de la ciutat de València en el més alt.