Notícies

El Circuit de Carreres Populars encara la seua recta final recorrent el centre de València

 • ,

El món de les falles i de l’esport tornaven a donar-se la mà en la nostra ciutat amb la IX Volta a Peu dels Falles. Organitzada per la Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració del C.A. Runners de l’Horta Castellar-Oliveral la carrera amb eixida des del carrer les Barques i arribada en la Plaça de l’Ajuntament recorre algun dels punts més emblemàtics de València.

Es tracta de la penúltima cita de l’edició 2018 del Circuit de Carreres Populars Divina Pastora de València, però es tracta d’una cita especial, en discórrer el seu traçat de 6.200 metres pels carrers del centre de la ciutat, recorrent així alguns dels punts més emblemàtics de la mateixa.

Un marc incomparable que no van voler perdre’s més de 4.100 corredors i la flamant nova Fallera Major de València, Marina Civera, i la seua Cort d’Honor, que efectuarien el tret d’eixida i donarien alè als “runners” en l’arribada.

Una prova que en el plànol esportiu proclamaria vencedor a Nacho Giménez Pérez (17:53) en categoria masculina i a Liv Westphal amb 20:06 en femenina.

Esport i tradició per a encarar la recta final del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars que tornarà el pròxim 25 de novembre amb la seua última etapa, la VII Carrera Universitat de València.