Notícies

El centre històric de València s’ompli amb la X Volta a Peu dels Falles

 • 

 

Més de 4.000 corredors es van donar cita el diumenge 3 de novembre en el barri antic de la ciutat de València per a disputar la desena edició de la Volta a Peu de les Falles/CA Runners de l’Horta Castellar-Oliveral, carrera pertanyent al XV Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València.

La carrera, de modalitat no competitiva i sense categories competitives per tant, va recórrer un total de 6.050 metres de distància pels carrers més representatius de la capital del Túria, amb eixida al Carrer Barques i amb la meta a la Plaça de l’Ajuntament, on la Fallera Major de València, Consuelo Llobell, i la seua cort d’honor van rebre els atletes del Cárnicas Serrano Club d’Atletisme, Alberto López i María José Cano, sengles guanyadors d’aquesta desena edició.

Organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, aquesta carrera compta amb la col·laboració tant del club C.A. Runners de l’Horta Castellar-Oliveral com de Junta Central Fallera; cal destacar que la FDM  lliurarà, en la pròxima gala dels Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València, el premi a la comissió fallera amb major participació en la carrera.

Fes clic en aquest enllaç per a accedir a la galeria de la X Volta a Peu dels Falles: http://bit.ly/2C86MNG