Notes de premsa

Comunicat oficial de l’O.A. Fundació Esportiva Municipal de València

 • ,

L’Organisme Autònom Fundació Esportiva Municipal (OA FDM), seguint instruccions de les autoritats públiques sanitàries i esportives anuncia que, amb l’objectiu de minimitzar els riscos de contagi entre la població, es prenen les següents mesures preventives per a frenar la propagació del Covid-19:

 

1er.- Les instal·lacions esportives municipals de gestió directa romandran obertes amb horari normal, sent declarades espais o zones especialment sensibles, por el que s’extremarà les mesures de neteja i desinfecció.

 

2on. – Se suspenen des d’aquest divendres, dia 13 de març, fins a un altre avís totes les activitats dirigides i organitzades por el OA FDM  les instal·lacions de gestió directa:

  • Cursos i activitats dirigides per a adults.
  • Cursos i activitats dirigides aquàtiques.
  • Programa esport i salut.

 

3er.- En aplicació de les mesures establides per el C.S.D. i la Direcció General de l’Esport de la Generalitat Valenciana, totes les competicions i esdeveniments esportius de caràcter professional i no professional, d’àmbit estatal i internacional, que se celebren en les II.EE.MM. de la ciutat de València es faran a porta tancada (sense públic).

 

4rt. – Se suspén la competició de la Fase Municipal dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, fins a un altre avís.

 

Per últim, es important parar atenció a qualsevol nova decisió que es puga prendre derivada d’un possible canvi de la situació actual, la qual cosa se serà degudament comunicada.

 

Gràcies por la vostra col·laboració.