Notícies

Aquest diumenge la natació adaptada es prepara per al Open Comunitat Valenciana de natació

 • 

El Open Comunitat Valenciana de Natació Adaptada tindrà lloc el diumenge 30 de juny en la piscina coberta del Poliesportiu Natzaret en el qual participaran al voltant 62 nedadors i nedadores.

Todos aquellos deportistas que posean la licencia en vigor podrán participar en el Open C.V Natación Adaptada 2019 que dará comienzo a las 9:00 horas con el calentamiento y a las 10:00 horas con el inicio de la competición.

Tots aquells esportistes que posseeixen la llicència en vigor podran participar en el Open C.V Natació Adaptada 2019 que donarà començament a les 9.00 hores amb l’escalfament i a les 10.00 hores amb l’inici de la competició.

Per a aquests 37º Jocs Esportius Comunitat Valenciana s’han establert deu categories de competició que són les següents: persones amb discapacitat visual en S11-S13, discapacitat auditiva en S17, discapacitat física interna i/o fisiològica en S18, discapacitat funcional en S1-S3, S4-S6, S7-S8 i S9-S10. A més, persones amb discapacitat intel·lectual en S14-S15 (Down), infantil (entre 7 i 12 anys), i màster (majors de 30 anys).

El període d’inscripció va finalitzar el dilluns 24 de juny podent cada nedador i nedadora inscriure’s a un màxim de tres proves individuals. La primera prova de la competició serà la de 100m Esquena femení S1-S15, seguit d’esquena masculí i l’exhibició de 50m esquena infantil.

En cadascuna de les categories establertes, es lliurarà medalla al primer classificat i classificada. Els classificats en segona posició obtindran medalla sempre que existeixen tres o més inscrits en la categoria i prova. Finalment, rebran medalla els i les tercer classificats i classificades sempre que existeixen quatre o més inscrits en la categoria i prova.

La competició del Open Comunitat Valenciana de Natació Adaptada 2019 està organitzada per la Federació d’Eports de la Comunitat Valenciana i es disputarà de manera conjunta amb les jornades finals dels Jocs Esportius.