Notícies

5.300 corredors despedixen el Circuit en la gespa del Ciutat de València fins després de vacacions

 • 

El Ciutat de València, estadi del Llevant UD, ha rebut en la seua meta sobre la gespa a 5.258 corredors en la Volta a Peu del Llevant UD, sisena prova del Circuit Divina Pastora Assegurances de Carreres Populars Ciutat de València.

Els atletes del Mediterrània Guadassuar, Fouad Benzeroual (17:17) i Hicham Ettaichmi (17:18) han creuat junts l’arc de meta. Per darrere d’ells, Adil El Hand, també del Mediterrània Guadassuar, que ha completat els 5.760 metres del traçat en un temps de 17:46, a 29 segons del primer classificat. Amb este nou triomf, Benzeroual suma la seua tercera victòria consecutiva en este Circuit i manté el seu lideratge en la classificació.

Benzereoual, vencedor.

Benzeroual, vencedor.

 

En categoria femenina, la més ràpida ha sigut, una vegada més, Marta Esteban. L’atleta del Serrano Club d’Atletisme ha detingut el crono en 19:42. Raquel Landín, amb un temps de 21:01, i Miriam Gregori, amb 22:10, han ocupat la segona i tercera plaça respectivament.

Volta a Peu del Levante UD3

Marta Esteban, la ganadora.

Consulta la clasificació completa de la prova.

L’XI Circuit Divina Pastora Assegurances de Carreres Populars Ciutat de València es despedix fins després de l’estiu i tornarà el pròxim mes de setembre amb la XXXIX Volta a Peu als barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre.