Agenda esdeveniments

LIV Campionat d’Espanya Absolut Individual de Pista Coberta

Tot el dia del 17 de febrer 2018
al 18 de febrer 2018

Per delegació de la RFEA, la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana organitzarà el LIV Campionat d’Espanya Absolut individual de Pista Coberta, hòmens i dones.

El Palau Velòdrom Lluis Puig de València acollirà el cap de setmana del 17 i 18 de febrer el LIV Campeonato d’Espanya absolut d’atletisme en pista coberta. Esta serà la màxima cita a nivell nacional en la temporada d’hivern i servirà per a repartir les medalles als millors de cada disciplina i per a acabar de decidir la selecció que representarà a Espanya en el pròxim Campionat del món baix sostre de Birmingham (1-4 març).

Serà la 10a ocasió en què este recinte valencià aculla esta competició i la 12a que se celebre a València, els anys 1983 i 1988 es va organitzar en la pista del pavelló de la Font de Sant Lluís. Este recinte, inaugurat en 1992, alberga temporada rere temporada les competicions més destacades de caràcter nacional i és a més un dels millors a nivell mundial per a la pràctica de l’atletisme a cobert, mostra d’això és que en 1998 va organitzar amb gran èxit el Campionat d’Europa i en 2008 va ser seu del Campionat del món.

 

 

 

 

Per delegació de la RFEA, la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana organitzarà el LIV Campionat d’Espanya Absolut Individual de Pista Coberta, hòmens i dones.

El cap de setmana del 17 i 18 de febrer el Palau Velòdrom Lluis Puig es tornarà a vestir de gala per a albergar de nou la màxima competició nacional individual. Tant la RFEA com la FACV estan treballant a consciència perquè este esdeveniment siga un èxit d’assistència i resultats a l’altura del que mereixen tant esta competició com la capital valenciana.

En pròximes dates se n’aniran coneixent detalls del que segur serà un Campionat d’Espanya espectacular.

 

 

Més informació de l'esdeveniment

 www.facv.es/

Loading Map....
Palau Velòdrom Lluís Puig
C/ Cocentaina, 4 Valencia Valencia 46035

del17 de febrer 2018
al18 de febrer 2018
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Reial Federació Espanyola d'Atletisme i la Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Atletisme