Agenda esdeveniments

Gran Premi d’Atletisme en Pista Coberta “Ciutat de València 2017”

16:30 -20:00 10 de febrer 2017

Després de recuperar la competició la passada temporada, després d’anys d’absència, el Gran Premi Ciutat de València torna en 2017 amb la seua ‘segona nova edició’.

Serà en el Palau Velódrom Lluis Puig, el divendres 10 de febrer a partir de les 16:45 hores, on 232 atletes repartits en 18 proves lluitaran per batre els seus millors registres i, al seu torn, pels 2.500 euros que es repartiran en concepte de premis.

A més, es conserven els memorials que reconeixeran amb 250 euros cada un:

  • El Memorial José Antonio Cansino reconeixerà la millor marca en bots i farà l’entrega el Playas de Castellón.
  • El Memorial Emilio Ponce premiarà la millor marca en velocitat i tanques. Serà el CA Valencia Esports qui faça l’entrega.
  • El Memorial Toni Herreros recompensarà les millors marques en mig fons, fons i pes masculí. El CA Safor Delikia Sport ho atorgarà.
  • El Memorial Toni Lastra premiarà les millors marques en mig fons, fons i pes femení. Serà la SD Correcaminos qui s’encarregue de l’entrega.

Així mateix se sumaran dos xecs de 250 euros cada un que entregarà el campió paralímpic David Casinos. Seran “Premis a la Projecció” per a les millors marques en hòmens i dones realitzades per atletes de la Comunitat Valenciana.

Més informació de l'esdeveniment

 www.facv.es/

Loading Map....
Palau Velòdrom Lluís Puig
C/ Cocentaina, 4 Valencia Valencia 46035

divendres 10 de febrer 2017
16:30 -20:00

0

Entidad organizadora
Federació d'Atletisme de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de València i la Reial Federació Espanyola d'Atletisme
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Trofeus Ciutat de València Atletisme