Agenda esdeveniments

Zumba solidari Força Julen!

19:00 -21:00 24 setembre 2016

El pròxim 24 de setembre, a partir de les 19.00h. no pots perdre’t este esdeveniment 100% solidari que tindrà lloc en el llit del Túria, davall el Pont de l’Exposició.

Una nova oportunitat que els valencians facen esport en família, de la mà del Zumba, una activitat que cada vegada està més implantada en els centres esportius.

Zumba és el nom és una disciplina fitness creada a mitjan anys 90 pel colombià Alberto “Beto” Pérez, enfocada d’una banda a mantindre un cos saludable i per una altra a desenrotllar, enfortir i donar flexibilitat al cos per mitjà de moviments de ball combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques.

Zumba utilitza dins de les seues rutines els principals ritmes llatinoamericans, com ho són la salsa, la merenga, la cumbia, el reggaetón i el samba. En cada sessió de Zumba, es poden arribar a cremar de 50 a 300 calories, i pot practicar-se a qualsevol edat.

La convocatòria revist a més un caràcter solidari, atés que els 6 euros de la inscripció (amb camiseta) serà destinada en benefici de la investigació del càncer infantil.

Més informació de l'esdeveniment

 www.fuerzajulen.org

Llit del riu Túria, davall el Pont de l'Exposició

dissabte 24 setembre 2016
19:00 -21:00

0

Entidad organizadora
ONG Fuerza Julen
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Zumba