Agenda esdeveniments

VIII Congrés Mediterrani de Ioga

Tot el dia del 07 de febrer 2020
al 09 de febrer 2020

El programa d’activitats del VIII Congrés Mediterrani de Ioga, presenta un atractiu conjunt de tallers, conferències i espectacles que se succeiran durant tres jornades en les instal·lacions del Complex Esportiu Cultural Petxina de València, del 7 al 9 de febrer.

Com ja és habitual professors de primer nivell en l’àmbit local, nacional i internacional compartiran en tallers i masterclass les seues experiències i coneixements. Víctor M. Flores, Silvia Anaska Fischer, Siri Tapa, María Díez Querol (Sumati), Cosmin Iancu, Cristina de la Ossa, Santiago Fuentes, Andrea Nutini, Hugo Izarrualde (Jamyang Cho-la), José María Martínez Hernández (Bhanu Dasa), Cristina Núñez, Javier Fernández (Kavi), Jacqueline Lozano, María Tellechea, Felisa Sanches, Sudaka, Ana Ortega (Yogui Jagger), Bhavan Wolfgang Fischer, Dhamarkirti o Martín Verstelle faran les delícies dels assistents, convertint a Petxina en l’epicentre del ioga.

El divendres 7 de febrer, a les 18:00h, començaran les acreditacions i, a partir de les 18:45h., tindrà lloc la inauguració en la sala d’actes.

Més informació de l'esdeveniment

 https://congresomediterraneodeyoga.com/

Loading Map....
Complex Esportiu Cultural Petxina
Paseo de la Petxina, 42 Valencia Valencia 46008

del07 de febrer 2020
al09 de febrer 2020
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Instituto de Yoga del Mediterráneo
Categories de l'esdeveniment
Congrés Esdeveniments Altres esdeveniments Esdeveniments Participatius Actividad física Ioga