Agenda esdeveniments

VI Carrera Never Stop Running “Nunca te rindas” – Circuit de Carreres Populars de València

09:00 -13:00 23 febrer 2020

Nova cita del Circuit de Carreres Populars de València, que ens espera este diumenge 23 de febrer amb els 5.000 metres de la sisena edició 5K Never Stop Running ‘Nunca Te Rindas’. Una prova que amb esta distància es convertix en la més curta i ràpida del Circuit.

La carrera se celebrarà el diumenge 23 de febrer, donant-se l’eixida de la prova a les 09:00 hores per als atletes preferents A, B, C i D i a les 09:05 hores la resta de participants des de l’avinguda de França, s/n (a l’altura del carrer 3 d’abril de 1979). 

Tant en aquesta, com en les següents carreres, qui ho desitge pot apuntar-se en la modalitat no competitiva de “marxa a peu” i “marxa nòrdica”. D’aquesta manera, els participants que es decanten per aquesta modalitat poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor.

Tampoc oblides que tornem a comptar amb les categories infantils per a xiquets i xiquetes que, com venim fent, se celebraran després de la prova reina. No ho dubtes, apunta als teus peques (des dels 3 anys als 13 en diferents categories).

Distància del recorregut

5K
Més informació de l'esdeveniment

 carreras.deportevalencia.com/calendario-detalle.php?id=444

Avinguda de França, s/n (a l'altura del Carrer 3 d'abril de 1979)

diumenge 23 febrer 2020
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració del club Never Stop Running
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme