Agenda esdeveniments

Valencia Smash! Internacional T20

Tot el dia del 19 d’octubre 2017
al 22 d’octubre 2017

Esta setmana, el criquet cobra especial protagonisme a València al celebrar-se per primera vegada el torneig Valencia Smash! Internacional T20, en el Camp municipal de Beisbol – Softbol (Tram VI de l’antic llit) des del 19 fins al 22 d’octubre.

El criquet Twenty20 o T20 és una variació de la forma original del criquet instaurada en 2003 al Regne Unit, la principal diferència de la qual és que cada equip té un únic innings i una màxim de 20 overs (al contrari que el criquet tradicional que no té una quantitat limitada de overs), reduint així dràsticament la duració d’un partit (que en la forma tradicional pot durar diversos dies).

El torneig compta amb quatre equips provinents del Regne Unit: Freshfields CC, West Hagley CC, Cowley Drifters i Herts Vets CC, mentres que la nostra ciutat estarà representada pel Levante Cricket Club. Este equip es va formar fa 5 anys (en 2012) i compta en l’actualitat amb 60 esportistes arribats de totes les parts del món (Austràlia, Nova Zelanda, Pakistan, Sud Àfrica, Índia, Anglaterra), i té en el seu palmares el primer lloc de la lliga espanyola.

Més informació de l'esdeveniment

 www.levantecc.com/

Loading Map....
Instal·lacions Riu Túria (Tram VI) - Camp de Beisbol-Sófbol
Acceso por llano de la Zaidía, s/n, Tramo VI del Jardín del Turia Valencia 46003

del19 d’octubre 2017
al22 d’octubre 2017
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Levante Cricket Club
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Críquet