Agenda esdeveniments

València Duatló by MTRI

09:00 -13:00 21 de gener 2024

El pròxim 21 de gener de 2024 la modalitat de duatló entra a formar part del calendari d’esdeveniments esportius de la ciutat de València, gràcies a València Duatló by MTRI.

La zona zero de la competició serà el Passeig de l’Albereda de València, entre el Pont del Real i el Pont d’Aragó. L’Albereda quedarà reconvertida en un “velòdrom” en el qual els triatletes realitzaran 3 voltes de 2 km, fins a completar el segment ciclista. El primer i tercer segment de carrera a peu, d’1.5 km i 1 km respectivament, tindrà lloc en el llit del Riu Túria al qual baixaran els participants des del Pont de les Flors – Alcaldessa Rita Barberá. L’eixida i meta de la competició estaran situades en este mateix pont.

El duatló és una modalitat multiesportiva que consisteix en la realització de 3 segments consecutius, en la qual s’encadenen un segment de carrera a peu, un altre de ciclisme, i de nou un altre de carrera a peu. No hi ha interrupció del temps en cap moment entre l’eixida i la meta, i els canvis entre la primera carrera a peu i el ciclisme, denominat T1, i entre este i l’última carrera a peu, T2, es desenvolupen en un espai habilitat a tal fi, al qual només poden accedir els participants i els oficials.

El nou esdeveniment forma part del projecte de promoció del triatló popular que la federació valenciana treballa a través de la seua marca Mediterrània Triatló.

La zona zero de la competició serà el Passeig de l'Albereda de València, entre el Pont del Real i el Pont d'Aragó

diumenge 21 de gener 2024
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Federació Valenciana Triatló
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Esdeveniments Participatius Duatlón