Agenda esdeveniments

Skate Sèries València 2024

Tot el dia del 11 d’octubre 2024
al 13 d’octubre 2024

València serà una de les seus en 2024 de les Skate Sèries, la nova lliga nacional de skateboarding, en la modalitat de street, gràcies a la col·laboració entre la Real Federació Espanyola de Patinatge (RFEP), la Federació Autonòmica de Patinatge, els clubs locals i Urban Roosters. Esta nova competició nacional d’esta disciplina, enfrontarà als millors skaters en un nou format.

Durant tres dies, , de l’11 al 13 d’octubre, la nostra ciutat serà l’escenari i aparador d’esta nova competició d’esport urbà, una cita molt important a València per a posar en valor estes disciplines.

Per a això, s’instal·larà un estadi a la Ciutat de les Arts i les Ciències, així com les pistes perquè totes aquelles persones que participen puguen demostrar el seu talent. La competició nacional comptarà amb dos modalitats: park i street. A València, que acollirà la modalitat street, hi haurà quatre categories, l’absoluta femenina i masculina i la sub16 masculina i femenina, també.

Les Skate Sèries tindran un total de cinc parades i s’inaugurarà el 31 de maig, 1 i 2 de juny en el Skate Àgora de Badalona en la modalitat de Street i del 7 al 9 de juny a La Nucia (Alacant) en la modalitat de Park.

El skateboarding es va sumar oficialment com a disciplina olímpica en els Jocs de Tòquio 2020 i tornarà a ser present este estiu en el programa de París 2024.

Més informació de l'esdeveniment

 https://fep.es/website/index.asp

Entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències

del11 d’octubre 2024
al13 d’octubre 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Real Federació Espanyola de Patinatge (RFEP)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Patinaje