Agenda esdeveniments

Sant Silvestre de València 2023

20:00 -22:00 30 de desembre 2023

Un any més, i ja són 38 edicions, se celebra en el centre de la ciutat, la tradicional Sant Silvestre Popular Valenciana, la carrera més divertida, lúdica i festiva del calendari, la millor manera de finalitzar el 2023 i en el qual tota la família té cabuda. L’eixida tindrà lloc a les 20.00 hores del dissabte 30 de desembre de 2023, al carrer Xàtiva a l’altura de l’encreuament amb el carrer Sant Vicent Màrtir.

Una carrera festiva. Una cita divertida. Una prova familiar o d’amics. Una mar de disfresses. Un món de riures i camallades. Tot això i molt més, és la Sant Silvestre Valenciana, que celebrarà la seua XXXVIII edició amb més de 15.000 corredors populars als carrers de València. Esport, diversió i vida en ple cor de la ciutat.

Una prova amb dues carreres. Una primera cita competitiva, per a eixe grup de 400 corredors que baralla per la victòria en eixos 5.000 metres. Però també seran campions els 15.000 corredors que entraran després en una cita la victòria de la qual serà l’esport i la diversió als carrers de València.

Les inscripcions a la modalitat competitiva (400 dorsals), només per a aquells esportistes que acrediten una sèrie de requisits (reflectits en el reglament), podran realitzar-se en les oficines de la S.D Correcaminos situada en la C/ Arquebisbe Fabián y Fuero 14, des del 12 al 27 de desembre de 9:30h a 13:30h i de 16:30h a 20:00h. Tel. 963 46 07 07

Respecte a la modalitat no competitiva (15.00 dorsals), les inscripcions es realitzaran en les plantes d’esports de les botigues d’El Corte Inglés de Nuevo Centro, Pintor Sorolla, Hipercor Ademuz i Avinguda de França fins al 30 de desembre.

El cost d’inscripció per a totes dues modalitats serà de 1€ solidaris que anirà destinat íntegrament a l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe), que serà, l’entitat beneficiària de la prova i que per tant, rebrà l’import íntegre de les inscripcions.

L’Institut d’Investigació Sanitària La Fe (IIS La Fe) és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat impulsar, promoure i afavorir la investigació biomèdica d’excel·lència en el si de l’Hospital La Fe de València, creat entre l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe, la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, el Consell Superior d’Investigacions Científiques, la Fundació per a la Investigació de l’Hospital Universitari La Fe de la Comunitat Valenciana i la Fundació IVI. Més informació en https://www.iislafe.es/es/

Per a ampliar informació, descarregar el Reglament Sant Silvestre de València 2023

Eixida al carrer Xàtiva a l'altura de l'encreuament amb el carrer Sant Vicent Màrtir i meta en la Plaça de l'Ajuntament

dissabte 30 de desembre 2023
20:00 -22:00

0

Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració d'El Corte Inglés i l'SD Correcaminos
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme