Agenda esdeveniments

Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP 2019

09:00 -13:00 27 d’octubre 2019

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP, el més ràpid del món, celebra este any la seua 29 edició. Aquesta prova s’ha convertit, per mèrits propis, en una de les grans cites de la tardor dins del panorama nacional de les carreres de fons. Ofereix una distància de 21.097m. en un circuit ràpid que transcorre per la València marítima i el centre de la ciutat.

Les seues xifres són espectaculars i milloren any rere any. En 2018, un total de 13.827 corredors van acabar la prova; durant sis anys consecutius ha sigut la mitja marató més ràpida d’Espanya; i ha aconseguit baixar de l’hora durant les últimes huit edicions. A més, en l’última, 10 atletes van travessar la meta per davall dels 60 minuts.

Entre tots aquests números cal destacar que la Mitja Marató València és la carrera més ràpida del món. En 2017, ho va aconseguir en categoria femenina quan Joyciline Jepkosgei va travessar la línia de meta amb un temps de 1h04.51. I l’any 2018, va ser l’atleta Abraham Kiptum qui va aconseguir un nou rècord del món en categoria absoluta amb un increïble temps de 58:23” , polvoritzant totes les marques.

I, a més, la Reial Federació Espanyola d’Atletisme ha designat a aquesta prova com la millor del territori nacional en aquesta distància.

Per si això fora poc, la Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzat per la SD Correcaminos, i la Marató València Trinidad Alfonso EDP, que suma la col·laboració del Ajuntament de València, compta amb l’Etiqueta Or (Gold Label) de la IAAF (Associació Internacional de Federacions d’Atletisme), col·locant-se entre les millors carreres del món. D’aquesta forma València es consolida com un referent nacional i internacional al comptar amb la màxima distinció de les carreres a peu en les seues proves de marató o mitja marató.

Distància del recorregut

21.097m.
Més informació de l'esdeveniment

 www.valenciaciudaddelrunning.com/medio/medio-maraton/

Carrer d'Antonio Ferrandis

diumenge 27 d’octubre 2019
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
SD Correcaminos i Ajuntament de València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Grans Esdeveniments Atletisme