Agenda esdeveniments

Mini Marató València MSC

11:00 -13:30 02 de desembre 2023

Els més xicotets de la casa també tenen el seu espai en la Marató València Trinidad Alfonso. El dissabte 2 de desembre se celebrarà un any més la Mini Marató València MSC en el qual més de 1.000 futurs maratonians podran gaudir del running de la mateixa forma i en el mateix entorn que el faran els majors l’endemà. MSC, que forma part de la família de patrocinadors de la Marató València, torna a donar nom a la carrera més entranyable de l’any.

La Mini Marató València MSC tindrà lloc en l’Albereda, entre els ponts de Montolivet i L ’Assut de L’Or, a partir de les 11:00h del matí i estarà dividit en diferents categories amb diferents distàncies adaptades a les edats, que van des dels menors de 6 anys fins als 14 anys.

Les proves no són competitives i tots els participants rebran un dorsal (que es recollirà el mateix dia de la prova), una medalla i un obsequi de MSC. Les inscripcions s’obrin el 2 de novembre a la web de la prova i les places són limitades.

L’import íntegre de la inscripció, de tres euros per mini corredor, anirà destinat a l’entitat solidària de la Marató València 2023, la Casa Ronald McDonald de València.

Distància del recorregut

Distàncies adaptades a les edats, que van des dels menors de 6 anys fins als 14 anys
Passeig de l'Albereda, entre els ponts de Montolivet i L ’Assut de L’Or

dissabte 02 de desembre 2023
11:00 -13:30

0


Entidad organizadora
Valencia Ciudad del Running
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Actividad física Atletisme