Agenda esdeveniments

La Dama dels Escacs

Tot el dia del 01 de juny 2024
al 02 de juny 2024

La Fundación Valencia Cuna del Ajedrez organitza els pròxims 1 i 2 de juny el festival La Dama dels Escacs. El nom d’este torneig no és casual i evoca l’origen valencià de la peça de la reina, que va sorgir a la nostra ciutat quasi 550 anys, revolucionant per sempre els escacs.

El dia 1 de juny a les 9:30h. tindrà lloc una simultània gegant, dirigida a més de 400 xiquets i xiquetes de les escoles municipals de la Fundació Esportiva Municipal de València. Esta gran festa dels escacs tindrà lloc en el Complex Esportiu Cultural Petxina. Els xicotets s’enfrontaran a monitors i monitores de les mateixes escoles, així com a forts jugadors d’escacs amb rànquing internacional (ELO), i podran conéixer de primera l’origen valencià dels escacs moderns que s’exposa a la sala València Origen dels Escacs, 1475.

La principal protagonista serà la Gran mestra Mónica Calzetta, set vegades campiona d’Espanya i en l’actualitat campiona mundial + 50, que acudirà com a convidada a l’esdeveniment.

El festival conclou el dia 2 de juny amb un Torneig Femení de Blitz de 5 minuts+3segons, amb premis en metàl·lic només per a la categoria femenina. Se celebrarà a la sala València Origen dels Escacs 1475, en horari d’11:00 a 14:00h. ubicació de la seu de Fundación Valencia Cuna del Ajedrez, en el Complex Esportiu-Cultural Petxina.

Més informació de l'esdeveniment

 https://clubajedrezciutatvella.blogspot.com/

Complex Esportiu Cultural Petxina, Passeig de la Petxina, 42

del01 de juny 2024
al02 de juny 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Fundación Valencia Cuna del Ajedrez
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Ajedrez